Kommentarer

  Eubatmöte med utflykt 2013 05 13

  Det var ett trettiotal bröder som förväntansfullt samlades vid Druidgården. MÄ Patrik Svensson hade planerat en utflyckt. Han hade lyckats med att få med bröder från alla tre Linköpingslogerna. Resans mål var Jönköping för ett besök hos brödena i Logen Talesin.
  Väl framme, blev vi mycket väl mottagna och något överraskade över att det var många fler besökande bröder.
  Efter en stunds mingel och hälsande var det så dags att ta Lunden i besittning och vi blev ännu en gång välkommnade, denna gång av ÄÄ Sture Gustavsson. MÄ Arne Pettersson konstaterade att vi var 81 bröder, från 9 loger inom två Storloger med de båda SÄÄ-arna i spetsen, samt RSÄÄ Björn Cederberg och RSSkm Sigurd Lövmo samlade i Lunden. När förekom en sådan samling vid ett Eubatmöte senast ?
  Att det finns många musikaliska bröder vet vi, och vi fick ytterligare ett belägg för detta då en broder framförde ”Ack Värmeland du sköna” i två versioner på trumpet.
  I efterlogen serverades en god supé och vid kaffet fick vi lyssna till RSÄÄ då han kåserade över ”Åtta år på åtta minuter”. Att det blev både nio och tio minuter uppskattades av alla. Nu var det dags att tacka för en mycket trevlig och minnesvärd kväll, med förhoppning att den borde upprepas, knaske på någon annan ort. TACK TALESIN det gjord Ni bra !
  Under återresan tackade SÄÄ Åke Mattfolk ”reseledaren” Patrik Svensson för en väl planerad och genomförd utflyckt.
  Som tur är disponerar bland andra jag själv min tid och kan sova ut morgonen därpå eftersom hemkomsten blev sen.

  OBS Se bilder under BILDARKIV

  cgsoderblom@comhem.se