Kommentarer

  Eubatmöte med instruktionsloge 2014 02 11

  Nej, inte nu igen, hade hoppats på att slippa parentationer under en tid, men icke så. ÄÄ hade att öppna Eubatmötet med parentation även i kväll, det börjar bli påfrestande nu, men det är ju inte mycket man kan göra åt detta.
  Kvällens möte var instruktionsloge, varför det var ämbetsmännens ersättare som tjänstgjorde. Det var således Patrik Svensson som intog ÄÄ-pulpeten och tillsammans med övriga ersättare genomförde han mötet med den äran.

  Vid en instruktionsloge ingår, förutom att ersättare tjänstgör, information till i första hand nya bröder om hur man uppträder i Lunden och beskrivning av Lundens symboler, samt utrymningsvägar och övriga rutiner vid eventuell brand.

  Till efterlogen hade man lyckats bjuda in Camilla Lejon, vd för Linköping City Airport. Hon berättade om flygplatsen och dess verksamhet och inte minst om framtiden. Förutom de fyra dagliga turerna till och från Amsterdam med KLM förekommer en hel del ambulans, taxi- och privatflygningar. Inom kort kommer verksamheten att utökas med två dagliga turer till och från Köpenhamn med SAS.

  Carl-Göran Söderblom