Kommentarer

  Druidstämma & Eubatmöte 2013 09 17

  Det var det tredje mötet för terminen som MÄ kunde räkna in 35 bröder till Druidstämman där vi kunde konstatera att ekonomiskt sett ”ligger vi bra till” och följer den uppgjorda budgeten. Glädjande nog kunde vi dessutom ”med lysande resultat” ballotera två presumtiva bröder, vilka kommer att kallas till reception om 14 dagar.

  Efter en stunds paus öppnade ÄÄ Eubatmötet, då hade antalet närvarande ökat till 39 bröder. Mötet inleddes med parentation över vår stiftarbroder OÄ Harald Engström, vilken avled 2013-09-10 i en ålder av nästa 97 år, under 48 år var han medlem i Druiderna.
  Br Harald valde att flytta till Malmö i början av 1990-talet, varför det inte är många av Thesevsbröderna som träffat honom.
  Br MÄ uppmanade oss att så många som möjligt skulle närvara vid den gemensamma Bardgradgivningen den 22:dra oktober, då det är fyra Thesevsbröder som kommer att erhålla Bardgraden.

  I efterlogen bjöds vi på en härlig indieninspirerad måltid, varefter vi fick en lektion i kryddornas underbara värld, bland annat hur många frukter med varierande smaker som ingår i paprikasläktet.
  Dessutom kunde vi köpa, vilket de flesta bröderna gjorde, påsar fyllda med kryddor, såser mm till det facila priset av 100:-, inte dåliigt